Valors

 

 • CONFIANÇA

  A APINSA, tots treballem cada dia per donar resposta de manera coherent i professional a les expectatives dels nostres clients i retornar-los la confiança que han dipositat en nosaltres, demostrant que en som mereixedors.

 • LIDERATGE

  Ens veiem com a líders en el nostre sector i el nostre mercat, i tenim l’aspiració de ser els millors a llarg termini. Amb aquesta intenció, invertim tot el nostre esforç a generar relacions de confiança amb els nostres clients i invertim en la professionalitat dels nostres empleats, a fi de prestar el millor servei per assolir cada dia una nova meta en el camí de l’excellència.

 • TREBALL EN EQUIP

  Creiem fermament que la suma de les parts és més gran i més bona que les contribucions individuals, i per això APINSA utilitza aquesta forma de treball on es comparteixen els valors, els reptes i els objectius, per caminar tots plegats en una mateixa direcció.
 • PASSIÓ PEL CLIENT

  A APINSA treballem amb els nostres clients per construir relacions a llarg termini, aportant-los valor i esforçant-nos cada dia per donar el millor servei, amb eficiència, confiança i professionalitat.

 • INNOVACIÓ

  Ens esforcem per assolir noves metes, per oferir nous serveis per a clients nous i donar resposta al mercat en el nostre sector, implementant canals nous de comunicació i d’implementació de noves tècniques que satisfacin necessitats detectades.

 • RESPONSABILITAT SOCIAL

  Comporta tenir en compte la responsabilitat que la nostra empresa té en el seu impacte en la societat en què s’integra, treballant en els processos operatius que ens permetin integrar-nos en la línia de protecció del medi ambient, el respecte a la dignitat dels treballadors, els principis ètics dels drets humans i dels consumidors, treballant a l’encalç de la creació de valor i del sentit de comunitat.

En APINSA garantizamos un servicio efectivo y
personalizado en un plazo de 24 horas