Desinsectació, desratització i desinfecció

Control integral de plagues urbanes

APINSA és una empresa especialitzada en el sector del control de plagues urbanes, capaç de dur a terme tractaments a la mida de les seves necessitats. Un dels motius que ajuda a l’existència d’un bon estat de salut en la població i, per tant, un millor benestar social és el control integral de plagues.

En el camp de la desratització actuem principalment contra plagues de rates i ratolins, i en el camp de la desinsectació fem tractaments contra escarabats de cuina, formigues, puces, paparres, àcars, etc.

APINSA fa aquesta mena de serveis genèrics de control de plagues, consistent en la desinsectació, desratització i desinfecció dels espais afectats per les diferents plagues de rosegadors o insectes, com ara habitatges, indústries, oficines, edificis, ajuntaments, mitjans de transport com puguin ser vaixells i avions...

APINSA posa al seu servei els millors mitjans tècnics i professionals per donar-li una solució àgil i ràpida amb resultats eficaços, adaptada a cada problema i amb una atenció personalitzada en menys de 24 hores.

APINSA és l’única empresa del sector a Espanya que disposa d’un laboratori propi en què s’investiga, desenvolupa i fabrica la major part dels productes que utilitza en les seves solucions de control de plagues, s’estudia la millora dels sistemes de control emprats i es generen noves tècniques adaptades a les noves tecnologies i a les exigències de les autoritats, aplicant-hi R+D.

En APINSA garantizamos un servicio efectivo y
personalizado en un plazo de 24 horas