Política de Privadesa i Protecció de Dades

Privadesa i condicions generals

Recomanació prèvia.

Et dono la benvinguda a aquesta web i et recomano que llegeixis la nostra Política de Privacitat. Aquí et descrivim la manera en la qual http://www.apinsa.com recull i usa la informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors d'aquest web.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable per a vostè.

La seva privacitat és molt important per a nosaltres.

En aquesta declaració de privacitat li vam explicar quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com els utilitzem. Us animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les seves dades personals en aquest web. En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la seva privacitat:

  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb el teu autorització expressa.
  • Mai utilitzarem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

http://www.apinsa.com ha adecuado esta web a las exigencias de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), y al Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, conocido como el Reglamento de desarrollo de la LOPD. Cumple también con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas (RGPD), así como con la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals.

  • Identitat del Responsable: JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa
  • Nom comercial: www.apinsa.com
  • NIF / CIF: 42630538-S
  • Direcció: Camí de les Mantecas, 11 38320 San Cristóbal de la Laguna - S / C de Tenerife, Espanya
  • Correu electrònic: [Email protected]
  • Activitat: Comerç i serveis

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que m'enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de "Usuaris de la web i subscriptors".

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que s'apliquessin a la seva informació personal.

En el tractament de les seves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics que l'informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: Només anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantinguts durant no més de 12 mesos per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, l'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d'integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar, l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en http://www.apinsa.com procedeixen de:

  • Formulari de contacte.
  • Formulari de subscripció.
  • Comentaris a bloc.
  • Formulari de sol·licitud de serveis.
  • Formulari de registre.
  • Formulari d'inscripció per Webinar.
  • Prospecció comercial directa (trucades telefòniques, visites comercials, fires, etc.).
  • Base de dades dels nostres clients actius amb l'empresa Juan L. Bolaños Suárez (concessionari de Apinsa).

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en http://www.apinsa.com estem tractant dades personals que ens concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que li incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, ja transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

  • El tractament estigui basat en el consentiment.
  • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
  • El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades, tindrà dret al fet que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable http://www.apinsa.com. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per http://www.apinsa.com, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En http://www.apinsa.com ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

  • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom complet, email, Empresa, Càrrec o Telèfon per respondre als requeriments dels usuaris de http://www.apinsa.com. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.
  • Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: Nom complet, email, Empresa, Càrrec o Telèfon, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l'usuari en fer la subscripció . Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Aweber i Mailchimp. L'informem que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Aweber i Mailchimp - proveïdors de Juan L. Bolaños Suárez (concessionari de Apinsa) fora de la UE als EUA. Aweber i Mailchimp estan acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible aqui, Aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.
  • Formulari d'alta per comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc http://www.apinsa.com es requereix que l'usuari es doni d'alta a través d'aquest formulari. En aquest cas, vam sol·licitar les dades personals: Nom, Email, una vegada donat d'alta, l'usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors.
  • Formulari de sol·licitud de serveis: Sol·licitem les següents dades personals: Nom complet, email, Empresa, Càrrec i / o Telèfon per demanar algun dels serveis que http://www.apinsa.com posa a disposició dels seus usuaris. La informació recollida permetrà sol·licitar el servei corresponent per a una possible tramitació del mateix offline. Les sol·licituds seran respostes per correu electrònic. El web no permet gestionar pagaments directament.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les seves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives, que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials http://www.apinsa.com pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de http://www.apinsa.com, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari de http://www.apinsa.com. Tractarem les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de http://www.apinsa.com. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016 / 679, JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) amb domicili en Camí de les Mantecas, 11 38320 San Cristóbal de la Laguna - S / C de Tenerife, Espanya, serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

http://www.apinsa.com no vende, alquila ni cede datos de carácter personal que puedan identificar al usuario, ni lo hará en el futuro, a terceros sin el consentimiento previo. Sin embargo, en algunos casos se pueden realizar colaboraciones con otros profesionales, en esos casos, se requerirá consentimiento a los usuarios informando sobre la identidad del colaborador y la finalidad de la colaboración. Siempre se realizará con los más estrictos estándares de seguridad.

Remàrqueting.

La funció de remàrqueting ens permet arribar a les persones que hagin visitat http://www.apinsa.com anteriorment i associar una audiència determinada a un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per aconseguir que els usuaris que han visitat el nostre lloc tornin a fer-ho.

Com a usuari de http://www.apinsa.com, llegeix informo que estem recopilant informació per a aquesta funció de remàrqueting a http://www.apinsa.com.

La informació que recopilem gràcies a aquesta funció és recollida per les cookies de Facebook. Pots conèixer les dades que recopilen aquestes galetes en les següents polítiques de privacitat de cada servei:

Si no vol que la seva informació sigui recopilada per aquestes galetes, pots desactivar l'ús de galetes de Google a través de la configuració d'anuncis de Google. També pot desactivar l'ús de galetes d'un proveïdor tercer a través de la pàgina d'inhabilitació de Network Advertising Initiative.

Aquest tipus de serveis permet interactuar amb xarxes socials o altres plataformes externes directament des de les pàgines d'aquesta web. Les interaccions i la informació obtinguda per aquesta web sempre estaran sotmeses a la configuració de privacitat de l'usuari en cada xarxa social. En cas que s'instal·li un servei que permeti interactuar amb xarxes socials, és possible que, tot i que els usuaris no utilitzin el servei, aquest reculli dades de trànsit web relatius a les pàgines en què estiguin instal·lats.

Facebook ads.

En http://www.apinsa.com utilitzem Facebook ads, la plataforma de publicitat de Facebook, que ens permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

  • Lloc.
  • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
  • Interessos (activitats, aficions, etc.)
  • El que compren a internet i per altres canals.
  • Etc

Les dades obtingudes a través de Facebook ads estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l'usuari deixa les seves dades en el formulari d'aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas s'utilitzarà la informació procedent de Facebook amb una finalitat diferent.

Legitimació per al tractament de les teves dades.

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades recollides.

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

En cap cas es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran un màxim de 12 mesos o fins que no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les seves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, http://www.apinsa.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a http://www.apinsa.com a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de http://www.apinsa.com (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.

Plataforma web: Automattic Inc, amb domicili als EUA. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc). Automattic Inc tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa.

Màrqueting per correu electrònic:

  • AWeber Systems, Inc., Amb domicili a 1100 Manor Drive, Chalfont, PA 18914, USA. Més informació a: https://www.aweber.com. AWeber Systems, Inc., tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d'email màrqueting a JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa.
  • Mail Chimp. amb domicili a 675 Ponce de Leon Au NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308, EUA. Més informació a: http://mailchimp.com. MailChimp®, tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d'email màrqueting a JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa.

Navegació.

En navegar per http://www.apinsa.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

  • Google analytics.
  • Pixel de Facebook.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades.

http://www.apinsa.com se compromete en el uso y tratamiento de los datos incluidos personales de los usuarios, respetando su confidencialidad y a utilizarlos de acuerdo con la finalidad del mismo, así como a dar cumplimiento a su obligación de guardarlos y adaptar todas las medidas para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado, de conformidad con lo establecido en la normativa vigente de protección de datos.

http://www.apinsa.com no puede garantizar la absoluta inexpugnabilidad de la red Internet y por tanto la violación de los datos mediante accesos fraudulentos a ellos por parte de terceros.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per http://www.apinsa.com per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal ).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-http://www.apinsa.com, notificarem al Client sense demores indegudes i proporcionarem informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades.

Com a usuari, és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a http://www.apinsa.com exonerant a JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com), de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment.

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat.

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) en els termes que estableix aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat.

JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials.

D'acord amb la LSSICE, JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D'acord amb el que disposa la Llei 34 / 2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, JUAN LUCIO BOLAÑOS SUÁREZ, CONCESSIONARI DE Apinsa (Www.apinsa.com) es compromet, a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 21-05-2018.

es Español